HUR GICK DET MED JANUARIMÅLEN?
Happy friday!

Idag tänkte jag vi skulle se hur det gått för mig med mina mål för förra månaden! Jag kommer lägga upp februarimålen snart också men tänkte att inlägget skulle bli så stort om jag hade båda i samma! Därför kommer dem snart, men här är mina Januarimål!

Alla bilder kommer från Weheartit, glöm inte att följa mig på @sofiaanderskar02!

 1. Skolan – Ta det lungt och tänk positivt. 

Det har gått ganska bra! Livet är en berg och dalbana men i helhet tycker jag det gått superbra!

2. Vegetarian – Testa nya måltider till middag 2-3 gånger i veckan + äta vegetariskt varje lunch och frukost. 

Ja, vi har köpt "Linas vegetariska matkasse" för att vi lättare ska hitta och äta mer vegetarisk mat! Jag tycker det funkar bra!

IMG_2874

3. Hälsa - Träna 2 - 3 gånger i veckan och då mest kondition. 

Det här har jag inte höllt! Jag tycker jag varit väldigt bra på vardagsmotivation men har mest tränat 1-2 gånger i veckan! Det jobbiga med detta är att jag känt mig så omotiverad och inte haft så mycket att träna då jag t.ex inte kan gå ut och springa! Försöka att bli bättre på det i Februari.

 

4. Bloggen - Planera och ligga två steg före med publicering. 

Ja, det har jag gjort bättre än vad jag gjort förut men att lägga upp två dagar efter jag skrivit det känns inte så kul! Det blir inte riktigt samma känsla, men det är ju så jag får göra för att få planeringen att fungera!

5. Vardag - Försöka vara glad och tacksam. :)

Nja, det här med att vara tacksam är inte så lät! Men jag försöker så mycket som mögligt! Det här blir det nog att förtsätta med i Februari.

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress