INSPIRATIONSBOOST!
Hej på er!

För att leva ett bra liv behöver vi människor äta, sova och träna men jag  tror också vi behöver inspiration! Men hur hittar man då inspiration?

Jag har berättat tidigare att jag inte haft superbra inspiration på sistone. Antagligen för att februari månad inte bjuder på supermycket inspo utomhus och jag tror jag bara inte har lagt den tiden det kanske behövs att hitta källor. Men häromdagen bestämde jag mig för att försöka rota runt på olika bloggar och annat för att hitta det! Här har ni några nya plus gamla inspirationskällor jag gillar: 


Sandra Hjorts blogg har jag verkligen börjat gilla på sista tiden! Jag tittade över lite gamla inlägg från hennes blogg som " Så här kommer du fram till dina bästa ideer eller en liten guide till effektivitet och målsättning. ( klicka här! )   

Så grymma inlägg! Gillar verkligen hur hennes inlägg känns väldigt planerade och nytänkande.

https://www.youtube.com/watch?v=3hJigbIHcXc

Aspyn Ovards youtube kanal. 

Jag gillar Aspyns videos superdupermycket! Jag tycker de är så inspirerande och det är liksom unikt på något sätt! Amerikanska youtubers har bättre videos tycker jag än svenska då de amerikanska jag följer reser mer och filmar på ett annat sätt!

5-things-to-know-about-blogging1-840x560

Hemsidan Careergirldaily.com (Länk här!)

Älskar hur denna hemsida har så mycket tips och inspiration! Så fort jag går in här, får jag en stor boost av pepp! Grymt!

 

Det här får duga för en sådan liten tisdag! Hoppas ni har det en bra dag även ifall det här en sådan liten tråkig dag enligt mig.

Jag vill verkligen sätta mig ner och skrva mer inlägg så ni får jättegärna kommentera om ni vill ha något speciellt inlägg! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress